ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
400γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
400γρ. Κιμά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Βάζουμε και τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, βάζουμε και την πάπρικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα του κιμά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: