Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΠΟΔΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
5 Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
1/2 Κούπα ζάχαρη
1 Ποτήρι λάδι
1 Κουταλιά σούπας κανέλα
4 Αβγά
1 Κούπα αλεύρι
1 Κούπα ζάχαρη
1 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα ταψί με διάμετρο 28εκ. βάζουμε το λάδι, με τη μισή κούπα ζάχαρη, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
  • Αραδιάζουμε τα μήλα. Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και τη βανίλια και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: