Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Μικρό λάχανο ψιλοκομμένο
2 Καρότα τριμμένα
1 Σελινόριζα τριμμένη
1 Σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ξύδι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε σαλατιέρα βάζουμε το λάχανο, τα καρότα, αλατίζουμε, προσθέτουμε τη πιπεριά, τη σελινόριζα και το σκόρδο, περιχύνουμε με δύο κουταλιές σούπας ξύδι. Ανακατεύουμε πολύ καλά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και πιπέρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν σερβίρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: