Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 Ξυλαράκι κανέλας
2-3 Γαρύφαλλα
Αλάτι
Πιπέρι
1 Φύλλο δάφνης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας. Προσθέτουμε τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: