Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μύδια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Χυμό από 1 λεμόνι
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε άφθονο νερό καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά.
  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και τα μύδια και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί.
  • Κλείνουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: