Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αλεύρι μαλακό
1 Κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
550γρ. Μαργαρίνη
1 Κάψουλα βανίλιας
4 Αβγά
1 Κρόκο αβγού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με τον κρόκο.
  • Προσθέτουμε το μείγμα των αβγών στο κάδο του μίξερ και χτυπάμε καλά.
  • Αποσύρουμε το κάδο από το μίξερ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη.
  • Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα και κατόπιν πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: