Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
Αλάτι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό τόσο όσο να το σκεπάζει. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Προσθέτουμε λίγο λάδι και το τηγανίζουμε. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ρίγανη και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: