Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό άσπρα μανιτάρια μικρά ή μεγάλα κομμένα σε φέτες
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: