Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Τηγανίζουμε το κρέας ανακατεύοντας που και που για να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και αλατοπιπερώνουμε.
  • Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να σωθεί όλα το ζουμί και να μείνει με το λάδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: