Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΤΕΜΠΕΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
200γρ. Γιαούρτι
140γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
170γρ. Βούτυρο λιωμένο
500γρ. Φέτα τρίμματα
200γρ. Τριμμένα τυριά
2 Αβγά χτυπημένα
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύουμε με σύρμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αβγά και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε το κίτρινο τυρί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε, βάζουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το μείγμα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: