Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό συκωτάκια πουλερικών
250γρ. Ψιλοκομμένα ντοματάκια
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, βάζουμε τα συκωτάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τα ντοματάκια αλάτι και πιπέρι και 1 κρασοπότηρα νερό. 
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες ή πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: