Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΚΑΝΤΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ
Τριμμένο λάχανο
Τριμμένο καρότο
Μπούκοβο
3 Κουταλιές σούπας ξίδι
4 Κουταλιές σούπας νερό
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Χυμό από 1/2 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε μία σαλατιέρα τα λαχανικά με το χυμό λεμονιού και το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε το νερό και πιέζουμε με τα χέρια μας.
  • Τη βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
  • Κατόπιν τη σουρώνουμε και προσθέτουμε το ξίδι, το μπούκοβο, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: