Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
150γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
Μοσχοκάρυδο
30γρ. Βούτυρο
100γρ. Τριμμένη παρμαζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, να γίνουν al dente. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια πολύ καλά. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι πασπαλίζουμε με πιπέρι, μοσχοκάρυδο και το τυρί. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: