Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
250γρ. Μανιτάρια κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
250ml. χυμό ντομάτας
1 Ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
2 Κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
1 Κουτάκι μπύρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Βάζουμε και τα μανιτάρια και τα καρότα και σοτάρουμε καλά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη ζάχαρη.
  • Σβήνουμε με τη μπύρα και ρίχνουμε πιπέρι, κανέλα, το χυμό ντομάτας και τη ντομάτα. 
  • Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για μία ώρα. Αλατίζουμε το φαγητό. Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και αφήνουμε 2-3 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: