Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ

380γρ. Κουβερτούρα
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού κοπανισμένα καρύδια
1 Βανίλια
Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα. Προσθέτουμε το γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα καρύδια. Αφήνουμε το μείγμα να παγώσει.
  • Πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη τρούφα και περνάμε τα τρουφάκια να καλυφθούν καλά.  
  • Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: