Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΤΑΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

ΥΛΙΚΑ
2 Πατάτες
2 Κρεμμύδια
1 Ζωμό κότας
1 Πράσο (μόνο το άσπρο μέρος)
1/2 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Λίτρο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το νερό και το αλάτι. Προσθέτουμε το ζωμό και το κρασί και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ. Σερβίρουμε διακοσμώντας με λίγο μαϊντανό και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: