Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ

ΥΛΙΚΑ
500ml. Φυτική σαντιγί
1 Ζαχαρούχο γάλα
1 Γάλα εβαπορέ
1 Κουταλάκι γλυκού καφέ στιγμής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τη σαντιγί στο μίξερ και κατόπιν ρίχνουμε το ζαχαρούχο, ύστερα από λίγο το εβαπορέ και στο τέλος τον καφέ, τον οποίο έχουμε διαλύσει με λίγο γάλα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε στη κατάψυξη μετά από 1 ώρα το χτυπάμε για μία ακόμη φορά και το αφήνουμε να παγώσει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: