Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
400γρ. Τόνο σε νερό
3 Ντομάτες
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις ντομάτες και τις χαράζουμε χιαστί στη κάτω πλευρά. Τις ζεματάμε σε βραστό νερό, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε καρέ.
  • Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και προσθέτουμε το τόνο, ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις πένες που έχουμε στραγγίσει. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: