Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ

ΥΛΙΚΑ
6 Ώριμες ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη
1 Κούπα ρύζι νυχάκι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
200γρ. Φέτα χοντροκομμένη
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε και τις τριμμένες ντομάτες.
  • Προσθέτουμε το ρύζι και το αλάτι, Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 25 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, εάν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βασιλικό, τη φέτα και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: