Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουτί σαντιγί μόρφατ
1 Κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 Κουτί γάλα εβαπορέ
2 Σοκολάτες κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα γάλατα και τη σαντιγί στο μίξερ μέχρι να έχουμε μία κρέμα. Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μεπν μαρί και αφού κρυώσει τη προσθέτουμε στη κρέμα. Βάζουμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ ή σε πλαστικό και το βάζουμε στη κατάψυξη. Αν δίωρο το χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: