Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
450γρ. Γαιούρτι ολόπαχο
150γρ. Ζάχαρη άχνη
150γρ. Κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά σ ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά με το σύρμα. Το βάζουμε σ ένα μπολ αν έχουμε μεταλλικό ή και πλαστικό και το βάζουμε στη κατάψυξη. Ανά μισή ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε ελαφρά, αυτό το κάνουμε 4-5 φορές για να γίνει αφράτο.
  • Σερβίρουμε με σιρόπι τις επιλογής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: