Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό λουκάνικο
3 Πιπεριές κέρατο
1 Καυτερή πιπεριά
100ml. Σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια, τα τηγανίζουμε και τα βάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τη τηγανίζουμε τις πιπεριές που έχουμε κόψει στα 2 ή 3 κομμάτια, ανάλογα πόσο μεγάλες είναι. Σβήνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και 1/2 ποτήρι νερό. Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά να χυλώσει η σάλτσα και ρίχνουμε τα λουκάνικα. Ανακατεύουμε, αφήνουμε για 2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: