Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
125γρ. Βούτυρο
125γρ. Ζάχαρη
1 Αβγό χτυπημένο
175γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
50γρ. Φουντούκια ψιλοκομμένα
2 Βανίλιες
75γρ. Σταγόνες λευκής σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε 2 ταψάκια. Δουλεύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί, ώσπου να ασπρίσουν και προοδευτικά προσθέτουμε τις βανίλιες και το αβγό. Διπλώνουμε μέσα στο μείγμα το αλεύρι, το οποίο έχουμε κοσκινίσει με μια πρέζα αλάτι και με σόδα.
  • Ρίχνουμε και την σοκολάτα και ανακατεύουμε. 
  • Φτιάχνουμε 12 μπαλίτσες, τις πιέζουμε ώστε να γίνουν πλακέ και τις τοποθετούμε στα ταψάκια. Τις ψήνουμε για 8 λεπτά ή ώσπου να σκληρύνουν γύρω γύρω, ενώ το κέντρο τους μένει μαλακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: