Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
6 Φιλέτα στήθος κοτόπουλο
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά το κρέας. Το στεγνώνουμε, κόβουμε το καθένα σε τρία κομμάτια και τα βάζουμε σ ένα μπολ. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
  • Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνουμε το μείγμα στη μπολ με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε να πάει η μαρινάδα παντού. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο μία ώρα. 
  • Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τα περνάμε σε καλαμάκια για σουβλάκι. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου συνολικά από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: