Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι κομμένο σε μικρά μπουκετάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πάπρικα καπνιστή
Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χωρίζουμε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια. Τα πλένουμε καλά και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα βάζουμε σε λεκάνη και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το αλάτι και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά.
  • Τα βάζουμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 20 λεπτά. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι και σερβίρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: