Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΟΚΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φέτες μπέικον
450γρ. Γαρίδες καθαρισμένες
100γρ. Ρόκα
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
2 Κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το μπέικον σ ένα αντικολλητικό τηγάνι να γίνει τραγανό.
  • Το βγάζουμε από το τηγάνι το ψιλοκόβουμε και το αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε για 5 λεπτά. Τις μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε τη ρόκα και τα ντοματίνια και ανακατεύουμε απαλά. Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το μπαλσάμικο, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι ανακατεύοντας καλά με σύρμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
  • Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site www.sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: