Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά χοιρινό για τηγανιά
1 Κουτάκι μπύρα
1 Κόκκινη πιπεριά
1 Κίτρινη πιπεριά
1 Πράσινη πιπεριά
1 Κρεμμύδι ξερό
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κούπα χυμό ντομάτας
1/2 Κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί, κόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τ ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 ώρες να μαριναριστεί. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: