Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 Κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
1 Κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
2 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 Ποτήρι κρασιού κονιάκ
200γρ. Κασέρι
Ελαιόλαδο
2 Πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε λίγο από τηγάνι να ροδίσει. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας και βράζουμε τη σάλτσα για 10 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομματάκια χοιρινού και το κονιάκ. Αφήνουμε το φαγητό για 20 λεπτά να βράσει και αδειάζουμε το φαγητό σε ένα πήλινο, βάζουμε τις πατάτες από πάνω αφού πρώτα τις έχουμε μισοτηγανίσει. Προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: