Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
3 Βρασμένες πατάτες
2 Βρασμένα καρότα
50γρ. Βρασμένο αρακά
Αλάτι
Μαγιονέζα
Μουστάρδα
3 Αβγά βρασμένα
Πιπέρι
Κάπαρη
Ζαμπόν
1/2 Κόκκινη πιπεριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα, την πιπεριά και το ζαμπόν σε μικρούς κύβους. Προσθέτουμε τον αρακά, το αλάτι, το πιπέρι και τα αβγά ψιλοκομμένα.
Αναμειγνύουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα με 1/2 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Τα ανακατεύουμε απαλά, γαρνίρουμε με κάπαρη και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: