Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κοτόπουλο φιλέτο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 Κιλό χυλοπίτες
1 Φλιτζάνι λάδι
Λίγο βασιλικό
Χυμό από 1 λεμόνι
2 Φλιτζάνια γιαούρτι
150γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ροδίζουμε το κοτόπουλο στο μισό λάδι και προσθέτουμε και μαραίνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε για 45 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τις χυλοπίτες, τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το κεφαλοτύρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: