Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρο
3/4 της κούπας ελαιόλαδο
1/4 της κούπας χυμό λεμόνι
1 Κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
Λίγο πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/2 Κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τον γαύρο.
  • Τον τοποθετούμε σε ταψάκι και προσθέτουμε όλα τα υλικά ανακατεύοντας καλά.
  • Το βάζουμε στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα, ώστε να μαριναριστεί ο γαύρος.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: