Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σαπγγέτι
150ml. Ελαιόλαδο
150γρ. Ροκφόρ
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι 
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε.Σ ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ροκφόρ και την κρέμα γάλακτος.
  • Μόλις γίνουν ένα μείγμα, ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρουμε ζεστά, τρίβοντας από πάνω φρέσκο πιπέρ
    ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: