Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Λάχανο, όχι πολύ μεγάλο
1/2 Κούπα ρύζι
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Τομάτα ώριμη τριμμένη
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές σούπας ταχίνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι και στη συνέχεια το σέλινο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε και το λάχανο ψιλοκομμένο και αφήνουμε να σωταριστεί καλά. Προσθέτουμε 2 φλιτζάνια νερό, τη τομάτα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει το λάχανο. Συμπληρώνουμε νερό και αν χρειάζεται αλάτι και ρίχνουμε το ρύζι. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να μείνει με το ζουμάκι του. Τέλος προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: