Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΜΠΡΙΑΜ

Υλικά
1 κιλό κολοκύθια
1 κιλό μελιτζάνες
1 κιλό πατάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα κρασί
1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο
θυμάρι (φρέσκο κατά προτίμηση)
αλάτι, πιπέρι φρέσκο
λάδι

Εκτέλεση
  • Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες 1 εκατοστού και τις βάζουμε σε αλατόνερο για καμιά ώρα.
  • Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα εν τω μεταξύ: καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκύθια και τις πατάτες επίσης σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
  • Ξεπλένουμε και στύβουμε τις μελιτζάνες και τα βάζουμε όλα σε ένα μεγάλο ταψί.
  • Περιλούζουμε με τα τοματάκια και το κρασί, προσθέτουμε τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.
  • Βάζουμε από πάνω όσο λάδι μας αρέσει και το βάζουμε στο φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: