Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο πένες
2 Ντομάτες
1/2 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
150γρ. Φέτα
50γρ. Ελιές, χωρίς το κουκούτσι τους
200ml.  Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι με λάδι, σοτάρουμε τις ντομάτες, τις οποίες έχουμε κόψει σε κομματάκια, μαζί με το σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές κομμένες και βράζουμε για 10 λεπτά.
  • Ρίχνουμε στη σάλτσα τις πένες που τις έχουμε βράσει σε αλατισμένο νερό. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη φέτα, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και σερβίρουμε ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: