ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
250γρ. Μανιτάρια λευκά μικρά κομμένα στη μέση
200γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Κίτρινο τυρί τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
250γρ. Μανιτάρια λευκά μικρά κομμένα στη μέση
200γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
200γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
250γρ. Κίτρινο τυρί τριμμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια να είναι al dente. Τα στραγγίζουμε.
- Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια, το ζαμπόν και το μπέικον. Προσθέτουμε την πελτέ ντομάτας ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουμε τα μακαρόνια, σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Απλώνουμε το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
Πολύ ωραια συνταγη! Μπραβο σου!
ΑπάντησηΔιαγραφή