Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μπαρμπούνια
Καλαμποκάλευρο
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
Λεμόνι για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την πάπρικα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίσουν. 
  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να κάψει.
  • Πανάρουμε τα ψάρια με το μείγμα του καλαμποκάλευρου. 
  • Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  • Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: