ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα στη μέση
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Δενδρολίβανο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε το σκόρδο και το κοτόπουλο και το σοτάρουμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε το δενδρολίβανο και τη ρίγανη και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά. Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
- 2 Λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, αφήνουμε να πάρει μία δύο βράσεις και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Μας άνοιξε την όρεξη πάρα πολύ ωραία
ΑπάντησηΔιαγραφή