Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΦΕΤΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
Ρίγανη
Πάπρικα γλυκιλά
Σκόρδου σε σκόμη
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τα κομμάτια φέτας σε βάζο μία στρώση και λίγο ελαιόλαδο, λίγη πάπρικα, ρίγανη και σκόρδου. Όταν τελειώσουμε συμπληρώνουμε ελαιόλαδο τόσο όσο να σκεπάζει το τυρί.
  • Αφήνουμε το βάζο στο ψυγείο για 3 μέρες πριν αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε.
  • Υπέροχος μεζές για ούζο ή τσίπουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: