Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια λευκά μικρά κομμένα στα 4
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Πακέτο φαρφάλε
Τριμμένο τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά και σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βάζουμε τη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τη πάπρικα, προσθέτουμε το μαϊντανό.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα, ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: