Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΥΓΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
5 Κουταλιές σούπας γάλα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, χτυπάμε τα αβγά καλά. Προσθέτουμε στα αβγά, το γάλα, το αλατοπίπερο, το λάδι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τη φρυγανιά και στο τέλος το αλεύρι ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε διαρκώς. Στο τέλος θα έχουμε ένα παχύρευστο χυλό. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει. Τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: