Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
8 Πατάτες
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κουτάκι μπύρα
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
1 Κιλό κιμά
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ντομάτα τριμμένη
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2  Κουταλιές σούπας γάλα
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
  • Τις βάζουμε σε ένα ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε τη μπύρα.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε τα μπιφτέκια.
  • Αφού έχει περάσει η μία ώρα και έχουν μισοψηθεί οι πατάτες βάζουμε και τα μπιφτέκια και ψήνουμε για άλλα 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: