Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
3 Πράσα κομμένα σε ροδέλες
1 Κονσέρβα μανιτάρια
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Άνηθο ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κοτόπουλο με τα πράσα και τα μανιτάρια.
  • Αλατίζουμε και σοτάρουμε.
  • Σβήνουμε με το κρασί, το αφήνουμε να βράσει λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ, και ρίχνουμε τη ρίγανη, τον άνηθο και το μαϊντανό, μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά να γίνει το κοτόπουλο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: