Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΙΤΣ ΠΙΛΑΦΙ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Συκωτάκια πουλερικών
2 Κούπες ρύζι κίτρινο
5 Κούπες ζεστό νερό
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
50γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 Κύβο λαχανικών
Λίγο δυόσμο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα συκωτάκια, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το κουκουνάρι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, και 1 κύβο. Ρίχνουμε τις 3 κούπες νερό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό και προσθέτουμε το ρύζι, το δυόσμο και τον άνηθο. Βράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι και να έχει πιει όλο το νερό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: