Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Φασόλια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά Φλωρίνης
250γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
300γρ. Λουκάνικο
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε μια λεκάνη τα φασόλια σε νερό . Την άλλη μέρα τα βράζουμε για 40 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
  • Κόβουμε το λουκάνικο σε φέτες και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και το βγάζουμε σε ένα πιάτο που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
  • Στο τηγάνι βάζουμε τον πολτό σκόρδου και την ψιλοκομμένη πιπεριά και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα φασόλια και τα ντοματίνια, τα οποία πιέζουμε ελαφρά για να βγάλουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε και το λουκάνικο και το μπαλσάμικο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: