Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κουτάκι μπύρα
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Καρότο κομμένο σε κυβάκια
1/2 Κιλό λευκά μανιτάρια κομμένα στα 2
1 Φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 Ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
2 Κουταλιές σούπας τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κρέας το αφήνουμε να στραγγίσει μέχρι να ζεστάνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα.
  • Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια και το καρότο. Τα αφαιρούμε από τη κατσαρόλα και βάζουμε να σοτάρουμε το κρέας, προς το τέλος βάζουμε τα κρεμμύδια και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Σβήνουμε με τη μπύρα και πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τη κανέλα, περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας και τη κομμένη ντομάτα, τα μανιτάρια και τα καρότα. Κλείνουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία να μαγειρευτεί. Όταν το κρέας είναι έτοιμο, αλατίζουμε και ρίχνουμε το τυρί κρέμα και αφήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: