Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μακαρόνια
4 Αβγά
50γρ. Διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  • Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και το πιπέρι, και ανακατεύουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε ομοιόμορφα τα μακαρόνια.
  • Αδειάζουμε πάνω τους τα αβγά με το τυρί και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά, με τη βοήθεια ενός πιάτου τη γυρνάμε και από την άλλη μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: