Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΗΛΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Αλεύρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
200γρ. Γιαούρτι
100γρ. Ζάχαρη
2 Αβγά
1 Ποτήρι χυμό μήλου
1 Κουταλάκι αλάτι
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα ν ασπρίσει και φουσκώσει. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα αβγά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί και βάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και ρίχνουμε το χυμό μήλου. Όταν απορροφηθεί ο χυμός, μπορούμε να το κόψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: