Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ

ΥΛΙΚΑ
4 Μπριζόλες χοιρινές
150γρ. Χαλούμι
1 Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
2 Πιπεριές κέρατο κομμένος ζουλιέν
2 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένες ζουλιέν
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Μπούκουβο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις μπριζόλες και τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί. Τις βάζουμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα μπαχαρικά εκτός από τη ρίγανη. Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες και με τα χέρια μας τα κάνουμε να καλύψουν τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε στο σκεύος και τις πιπεριές και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
  • Όταν περάσει η ώρα γυρίζουμε τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά τοποθετούμε σε κάθε μία, μια ροδέλα ντομάτας και μία φέτα χαλούμι, πασπαλίζουμε με ρίγανη και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
  • Μπορούμε να συνοδεύσουμε με τηγανιτές πατάτες ή με πουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: