Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κιλά φρεσκοτριμμένες ντομάτες
1 Πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ψιλοκομμένο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το πολτό σκόρδου στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις ντομάτες. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Λίγο πριν κατεβάσουμε τη σάλτσα από τη φωτιά ρίχνουμε το βασιλικό. Όταν κρυώσει πολύ καλά τη βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια και τη διατηρούμε στο ψυγείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: